Ankara 19 Mayıs Gosterileri Canli İzle 2011

type="html">


Ankara’da Gösterilerin Adresi 19 Mayıs Stadyumuydu, Ankara 19 Mayıs Stadyumu Gösterileri, Ankara 19 Mayis Stadyumu Gosterileri Canli, 19 mayıs 2011 törenleri gösterileri video izle Ankara 19 mayıs hakkındaki bilgiler.

19 mayıs 2011 de Gençlik ve spor bayramı butün yurtta törenlerle kutlanacak.Ankara 19 Mayıs stadında yapılan gösterilere Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de katıldı.Türk Hava kurumu da bu gösterilere eşlik edecek.THK’dan yapılan yazılı açıklamada, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına THK’nın gökyüzünden eşlik edeceği vurgulandı. THK pilotları, paraşütçüleri ve model uçak öğretmenlerinin 19 Mayıs’ta yamaçparaşüt, paraşüt, radyo kontrollü model uçak gösterileri gerçekleştirecek

“Bu özel günde vatandaşlarımız gözlerini gökyüzünden bir an olsun ayıramayacak. Ankara, Samsun, Samsun-Kavak, Balıkesir, Denizli-Çal ve İznik’te paraşüt, Erzincan, Denizli-Çal, Afyonkarahisar-Dinar, Niğde-Bor, Kilis ve Artvin-Ardanuç’ta radyo kontrollü model uçak ile Nevşehir ve Artvin-Ardanuç’ta gerçekleştirilecek yamaçparaşüt gösterileri kutlamalara ayrı bir renk katacak.”


0 yorum:

Yorum Gönder