25 Mayıs 2011 CHP Kemal Kılıçdaroğlu Gümüşhane Mitingi İzle


Kemal Kılıçdaroğlunun 25.05.2011 Gümüşhane Konuşması Canlı İzle Video
kemal kılıçdaroğlu miting
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane Milletvekili adayı Mutlu Gürler, seçim çalışmalarına emin adımlarla devam ederken, bu kapsamda gençlerle bir araya geldi.

Adalet Bakanlığında müşavir iken istifa ederek aday olan Gürler, çoğunluğu üniversite mezunu ve halen devam eden gençlerle Mescitli köyünde bulunan 11 Kardeşler tesislerinde bir araya geldi.

Gençlerin kendisine yönelttiği “Niçin CHP?” sorusuna içtenlikle cevap veren Gürler, kendisinin fakir bir ailede büyüdüğünü, partiler arasında yalnızca CHP’nin bütün programının yoksulluğu bitirmek olduğunu bu nedenle de tercihini CHP’den yana kullandığını söyledi.

“GÜMÜŞHANE BUGÜNE KADAR İHMAL EDİLDİ”

Tarım, turizm, ulaşım ve spor konularındaki soruları da cevaplandıran Gürler, toplantıya katılan hemen hemen herkesin “Gümüşhane bugüne kadar ihmal edilmiş” ortak görüşünde olduğunu belirterek, “Gümüşhane halkı alternatif ve iyi projeleri bekliyor. Bugün görüştüğümüz arkadaşlarımızın tamamı siyasi tercihini belirlerken, soru soran, sorgulayan ve tercihini o yönde yapacak olan eğitimli insanlar. www.havlayankirpi.com Gümüşhane’de üniversitenin de gelmesiyle -tabi bizim arzu ettiğimiz daha nitelikli, daha gelişkin bir üniversite- son dönemdeki eğitim seviyesinin yükselmesiyle, medya ve iletişim araçlarının da güç vermesiyle insanlar hayatı sorgulamaya, oy verirken gözü kapalı, parti tutarmış gibi oy verme tercihlerinden vazgeçip, daha bilinçli daha geleceklerini gözeten bir yerden oy verme tercihinde bulunmak istiyorlar.” dedi.

Toplantıda gençlerle 22 yıllık Ankara tecrübesi ve gözlemlerini paylaştığını kaydeden Gürler, “Siyasete hangi amaçlarla, hangi nedenle ve hangi niyetle atıldığıma ilişkin sorularına cevap vermeye çalıştım. Önümüzdeki dönem Allah nasip eder bu görev bana verilirse, Gümüşhane’ye açabileceğimiz ufkun ne olabileceğine ilişkin çeşitli konu başlıklarını tartıştık.” ifadelerini kullandı.

CHP Gümüşhane mitingi ne zaman,Gümüşhane da Kemal Kılıçdaroğlu canlı izle,Kemal Kılıçdaroğlu Gümüşhane canlı,CHP Gümüşhane mitingi canlı,KemalKılıçdaroğluGümüşhanemitingini canlı izle,Kemal Kılıçdaroğlu Gümüşhane canlı izle,CHP Gümüşhane MİTİNGİ CANLI İZLE,Kemal Kılıçdaroğlu Gümüşhane mitingi izle,2011 seçim miting için Kemal Kılıçdaroğlu Gümüşhaneya ne zaman gelecek,tayyip erdoğan Gümüşhane miting canlı,Gümüşhane Kemal Kılıçdaroğlu CANLI,Kemal Kılıçdaroğlu Gümüşhane,Kemal Kılıçdaroğlunun Gümüşhane mitingi,Kemal Kılıçdaroğlu Gümüşhane canlı izle,Kemal Kılıçdaroğlu Gümüşhane mitingi canlı izle

0 yorum:

Yorum Gönder